NEA

Από 26.500 ευρώ το ανανεωμένο Skoda Superb

Έχοντας υποστεί ένα σχεδιαστικό φρεσκάρισμα αλλά και με την αναβάθμιση του τεχνολογικού του υποβάθρου, το Superb επανέρχεται δριμύτερο στην ελληνική αγορά.

Η ναυαρχίδα της Skoda ετοιμάζεται να κάνει την πανελλήνια πρεμιέρα της στην έκθεση αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019». Παράλληλα, η Kosmocar ανακοίνωσε τις τιμές και τις εκδόσεις με τις οποίες θα διατίθεται. Πιο συγκεκριμένα, η βασική έκδοση Ambition 1.5 ACT TSI των 150 ίππων θα ξεκινά από τα 26.500 ευρώ. Με το ίδιο μοτέρ, η αμέσως επόμενη έκδοση εξοπλισμού θα τιμάται 30.900 ευρώ, ενώ αν κανείς επιλέξει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη θα πρέπει να υπολογίζει σε 30.900 και 32.900 ευρώ αντίστοιχα.

Περνώντας στους Diesel κινητήρες, εδώ οι επιλογές είναι δύο, με τον όμιλο VW να εισάγει για πρώτη φορά σύνολα τεχνολογίας EVO στη γκάμα της Skoda. Ο μικρός κινητήρας TDI των 1.6 λίτρων αποδίδει 120 ίππους και συνδυάζεται στάνταρ με κιβώτιο DSG. Ανάλογα με την έκδοση εξοπλισμού, Ambition ή Style, το κόστος ανέρχεται σε 30.900 ή 32.900 ευρώ. Για όσους τώρα αναζητάνε κάτι ισχυρότερο, υπάρχει ο δίλιτρος TDI των 150 ίππων, στις γνωστές εκδόσεις εξοπλισμού, Ambition και Style, με 30.900 και 32.900 ευρώ (33.500 και 35.500 με κιβώτιο DSG).

Το ανανεωμένο Superb, πέρα από τους άπλετους χώρους, που παραδοσιακά διέθετε, εφοδιάζεται πλέον με προβολείς Full LED Matrix, ψηφιακό πίνακα οργάνων (Virtual Cockpit), συστήματα infotainment με οθόνη έως 9,2 ιντσών και μία πλήρη γκάμα καινοτόμων συστημάτων υποβοήθησης, ασφάλειας και άνεσης.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!