NEA

Tο Hyundai i10 έρχεται στα τέλη Ιανουαρίου, από 11.190 ευρώ

Δεν απομένουν πάρα μερικοί μήνες από την κυκλοφορία της επόμενης γενιάς του δημοφιλούς μοντέλου πόλης της Hyundai.

Το νέο i10 κερδίζει όχι μόνο σε εμφάνιση αλλά και σε κάθε άλλο επίπεδο, συμπεριλαμβανομένου του τεχνολογικού υποβάθρου και του επιπέδου εξοπλισμού. Στην Ελληνική αγορά αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη του Ιανουαρίου του 2020, σε δύο εκδόσεις κινητήρων και 4 επίπεδα εξοπλισμού.

Η βασική έκδοση θα φορά ένα χιλιάρι μοτέρ, απόδοσης 67 ίππων, το οποίο υπόσχεται μειωμένη κατανάλωση και εκπομπές ρύπων. Στη Βασική έκδοση εξοπλισμού Fresh θα τιμάται 11.190 ευρώ. Αμέσως μετά θα ακολουθεί η Style, με κόστος 11.990 ευρώ, η Premium με 12.790 ευρώ και τέλος η Distinctive με 13.790 ευρώ. Εάν τώρα επιλέξει κανείς το αυτόματο κιβώτιο των πέντε σχέσεων, έναντι του μηχανικού, θα πρέπει να υπολογίζει σε κάθε περίπτωση επιπλέον 700 ευρώ.

Με τη σειρά του, το i10 στα 1.2 λίτρα και 84 ίππους θα ξεκινά από τα 11.750 ευρώ, στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού Fresh και θα ανέρχεται ανάλογα στα 12.550, 13.350 και 14.350 ευρώ για τα Style, Premium και Distinctive. Και εδώ ισχύει το επιπλέον κόστος των 700 ευρώ για όσους επιλέξουν το αυτόματο κιβώτιο.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό του μοντέλου, κρίνεται επαρκής από τη βασική κιόλας έκδοση, Fresh. Αυτή ενσωματώνει το πακέτο ασφαλείας Hyundai SmartSense, με 6 αερόσακους, Hill assist, σύστημα αυτόματης πέδησης, αναγνώρισης πεζών, προειδοποίησης απόσπασης της προσοχής του οδηγού, υποβοήθηση διατήρησης της λωρίδας, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, εξοικονόμησης καυσίμου ISG (Idle stop and go) και E-call για άμεση ενημέρωση των υπηρεσιών ασφαλείας σε περίπτωση ανάγκης.

Από άποψης άνεσης διαθέτει Cruise control, δερμάτινο τιμόνι (πολλαπλών λειτουργιών) και λεβιέ ταχυτήτων, air condition, συναγερμό και αυτόματο άναμμα φώτων! Πρακτικά, το μόνο που λείπει είναι η μεγάλη οθόνη 8 ιντσών, με κάμερα οπισθοπορείας, Apple CarPlay, Android Auto και διάφορες άλλες λειτουργίες, η οποία προστίθεται στην αμέσως επόμενη έκδοση, Style.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Με αγάπη από την caroto team.