NEA

H Lexus έτοιμη να παρουσιάσει το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα

Ήδη έδωσε στη δημοσιότητα ένα πρώτο teaser αυτού, με τη λέξη ELECTRIC στο μπλε φόντο του αμαξώματος, ενώ στις 22 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει η πλήρης αποκάλυψη.

Η Ιαπωνική εταιρία επέλεξε την έκθεση 2019 Guangzhou International Automobile Exhibition, στην κίνα, για αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, πράγμα ενδεικτικό της έμφασης που δίνει στη συγκεκριμένη αγορά. Το εν λόγω ηλεκτρικό όχημα, ωστόσο, δεν θα περιοριστεί μόνο εκεί αλλά θα έρθει και στην Ευρώπη. «Ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύψει τις ανάγκες του κοινού στην Κίνα και την Ευρώπη, προωθεί περαιτέρω την επιθυμία της μάρκας να προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο ηλεκτροκίνητων επιλογών για διαφορετικά ακροατήρια παγκοσμίως», ήταν τα λόγια της φίρμας στη λιτή ανακοίνωση.

Πέρα από το νέο της ηλεκτρικό όχημα, το οποίο είναι έτοιμο να περάσει στην παραγωγή, η Lexus δεν έχει πολύ καιρό που παρουσίασε και το πρωτότυπο LF-30. Ένα επίσης ηλεκτρικό όχημα, με φουτουριστικό σχεδιασμό και τέσσερις ηλεκτροκινητήρες –ένα σε κάθε τροχό- που αποδίδουν συνολικά 536 ίππους. Αυτό ήταν περισσότερο ένα πρωτότυπο επίδειξης τεχνολογίας, σίγουρα όμως κάποια στοιχεία από αυτό θα έχουν περάσει και στο μοντέλο που θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!