NEA

Διαρροή για την ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E

Κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες και πληροφορίες για την ηλεκτρική crossover εκδοχή της Mustang.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις σχετικές εικόνες η Mustang Mach-E έχει ένα πολύ εντυπωσιακό στιλ με την κλειστή μάσκα, τις μυώδεις γραμμές και το χαρακτηριστικό πίσω μέρος με τα ιδιαίτερα φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό το μάτι πέφτει κατευθείαν στην τεράστια αλά tablet κεντρική οθόνη αφής που μας παραπέμπει στα Tesla.

Στις πρώτες πληροφορίες που γνωρίζουμε είναι πως θα υπάρχουν πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες, αντίστοιχα. Οι τιμές στις ΗΠΑ θα ξεκινούν από τα 43.895 δολάρια, αλλά με τις επιδοτήσεις 7.500 δολαρίων θα πέφτει αρκετά.

Η πισωκίνητη έκδοση αποδίδει 255 ίππους με αυτονομία (σε κύκλο EPA) περίπου στα 480 αισιόδοξα χιλιόμετρα και 0-100 σε περίπου 6,5 δευτερόλεπτα. Από εκεί και πέρα υπάρχουν άλλες πισωκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με 255 ή 282 ή άλογα, ενώ η κορυφαία έχει 333.

Η μικρότερη αυτονομία δεν πέφτει κάτω από τα 336 χλμ. με 0-100 σε περίπου 5,5 δεύτερα. Στα σχέδια της Ford υπάρχει και μια ισχυρότερη GT έκδοση με 0-100 λίγο κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα. Περισσότερα θα έχουμε να πούμε προσεχώς με την επίσημα παρουσίαση της Ford Mustang Mach-E.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button