NEA

Mercedes-AMG GLE 63& GLS 63: Με τεχνολογία EQ Boost και έως 612 άλογα!

Στην έκθεση του Λος Άντζελες παρουσιάστηκαν οι κορυφαίες AMG εκδόσεις των big-SUV της Mercedes.

Κατά την συνήθη τακτική της Mercedes-AMG υπάρχει η «απλή» έκδοση και η S. Και οι δύο εφοδιάζονται με τον bi-turbo V8 χωρητικότητας 4,0 λίτρων με τεχνολογία EQ Boost, ένα ήπιο υβριδικό MHEV σύστημα στα 48V που προσφέρει και έξτρα 22 ίππους και 250 Nm (στην εκκίνηση ή στις βίαιες ρεπρίζ).

Η βασική AMG GLE 63 αποδίδει 571 άλογα και 750 Nm ροπής με 0-100 χλμ./ώρα σε 4,0 δευτερόλεπτα. Η ισχυρότερη S έχει 612 ίππους, 850 Nm και είναι πιο γρήγορη κατά 0,2 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα και στις δύο περιπτώσεις είναι στα 280 χλμ./ώρα. Το αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων περνά την ροπή στους τέσσερις τροχούς, υπάρχει στάνταρ αερανάρτηση, ηλεκτρομηχανικές αντιστρεπτικές κ.α.

Εννοείται πως υπάρχουν οπτικές AMG διαφοροποιήσεις σε σχέση με τα πιο απλά μοντέλα, ενώ ο εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας, διασύνδεσης και υποβοήθησης είναι φυσικά πλήρης. Η GLS 63 προσφέρεται αποκλειστικά στην ισχυρότερη έκδοση με τα 612 άλογα.

Mercedes-AMG GLE 63

Mercedes-AMG GLS 63

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!