NEA

Cybertruck: Τον κατήφορο η μετοχή της Tesla – Απίστευτο φιάσκο για τον Elon Musk [vid]

Όπως φαίνεται στους μετόχους δεν άρεσε καθόλου ούτε το Cybertruck, μήτε το σόου που έδωσε ο Elon Musk.

Βουτιά κοντά στο 7% σημείωσε η μετοχή της Tesla αμέσως μετά την αποκάλυψη του -δεν βλέπεται- Cybertruck με την σχεδίαση αλά Delorean. Οι αντιδράσεις του κοινού αλλά και των μετόχων ήταν πολύ αρνητικές σε κάθε επίπεδο, μέχρι και στην Wall Street. Κάπως έτσι η περιουσία του Musk μειώθηκε κατά 768 εκατ. δολάρια μέσα σε λίγες μόλις ώρες.

Μάλιστα η παρουσίαση ήταν ένα πραγματικό φιάσκο ξεσηκώνοντας θύελλα αρνητικών και ειρωνικών σχολίων στα social media. Με αποκορύφωμα την στιγμή που ο Musk ζητά από τον συνεργάτη του να έρθει πάνω στην σκηνή ώστε να γίνει η επίδειξη των άθραυστων τζαμιών του αυτοκινήτου.

Το τυπάκι πέταξε αρχικά μία μεταλλική σφαίρα προς το πλευρικό παράθυρο, το οποίο όμως κάθε άλλο παρά άθραυστο αποδείχτηκε. Το ίδιο έγινε και με το πίσω παράθυρο, οπότε ο κόσμος που παρακολουθούσε από κάτω θορυβήθηκε και ξέσπασε σε γέλια.

Ο Musk έκπληκτος αναφώνησε ένα “Oh my F***ing God” και στην συνέχεια προσπάθησε να το περισώσει το φιάσκο κάνοντας χιούμορ και λέγοντας πως χρειάζεται περισσότερη εξέλιξη.

Δίχως αμφιβολία αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και ίσως η Tesla θα πρέπει να το σκεφτεί πριν βγάλει στην παραγωγή το 2021 το Cybertruck. Τουλάχιστον όχι με αυτή την εμφάνιση που θυμίζει όχημα από κακή low budget ταινία επιστημονικής φαντασίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button