ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα Land Rover Defender σε έκδοση… Jacuzzi!

Η αλήθεια είναι ότι κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες ειδικές εκδόσεις πάνω στο Defender. Η συγκεκριμένη, βέβαια, τείνει να είναι λίγο πιο ιδιαίτερη από τις υπόλοιπες.

Ένα αυτοκίνητο συνήθως έχει χρησιμότητα όταν κινείται. Στην προκειμένη περίπτωση, ωστόσο, ισχύει το αντίθετο. Ηθικός αυτουργός σε αυτή τη «μετατροπή» είναι ένας τύπος από την Αγγλία, ο οποίος αποφάσισε να μετατρέψει το κτήμα του σε AirBNB. Έβαλε λοιπόν ένα vintage τροχόσπιτο, εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις και για κερασάκι πρόσθεσε και ένα εξωτερικό Jacuzzi, φιλοδοξώντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των απανταχού petrolheads.

Εκ του αποτελέσματος, φαίνεται πως τα κατάφερε, αφού η δημοφιλής πλατφόρμα δείχνει πως η συγκεκριμένη κατοικία είναι συχνά κλεισμένη, ενώ το κόστος της ενοικίασης για μία εβδομάδα μπορεί να φτάσει και τα 900 ευρώ! Αφήνοντας κατά μέρος όμως τα επιχειρηματικά του πλάνα, αξίζει να εστιάσουμε στο παλιό Defender, που μετέτρεψε σε Jacuzzi. Πρόκειται για ένα παλιό μοντέλο Series IIA, από το οποίο έχει αφαιρεθεί ο κινητήρας, τα μηχανικά του μέρη, καθώς και τα περισσότερα στοιχεία από το εσωτερικό. Ακολούθως, το σαλόνι επενδύθηκε και στεγανοποιήθηκε έτσι ώστε να μετατραπεί σε μία μικρή πισίνα. Μία μικρή αντλία νερού φροντίζει για την επανακυκλοφορία, ενώ παράλληλα υπάρχει μηχανισμός θέρμανσης και υποβρύχια φώτα.

Δεν ξέρουμε για εσάς, εμείς όμως εύκολα θα το προτιμούσαμε, σε σχέση με ένα συμβατικό δωμάτιο ξενοδοχείου…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!