NEA

To Renault Megane R.S. Trophy-R κατακτά και την Suzuka

Το ταχύτερο και πολύ ειδικό Megane RS Trophy-R αναδεικνύεται ως το ταχύτερο προσθιοκίνητο παραγωγής και στην πίστα της Suzuka.

Μετά τα ρεκόρ πίστας στο Nürburgring Nordschleife (Γερμανία), στο Spa-Francorchamps (Βέλγιο) και στο Bend Motorsport Park (Αυστραλία), η Renault ανακοινώνει ένα νέο στην Ιαπωνία.

Εκεί ο Laurent Hurgon σημείωσε χρόνο 2’ 25’ ’454 σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ κατά 3 δευτερόλεπτα. Γενικότερα οι Γάλλοι έχουν πάρει αμπάριζα τις πίστες που έχει σημειώσει διάφορα ρεκόρ το Honda Civic Type R ανακτώντας τα σκήπτρα του ταχύτερου προσθιοκίνητου παραγωγής.

Συνολικά το Megane RS Trophy R θα παραχθεί σε μόλις 500 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 50 θα διατεθούν στην ιαπωνική αγορά. Σε σχέση με το Megane RS Trophy, το R αποδίδει τα ίδια 300 άλογα αλλά έχει αεροδυναμικές βελτιώσεις και μεταξύ άλλων είναι και ελαφρύτερο έως 150 κιλά.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!