NEAΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η αστυνομία του Dubai παρήγγειλε το Tesla Cybertruck

To νέο περιπολικό του Εμιράτου μπορεί να είναι και το πιο γρήγορο από όλα. Και ας έχει στο πίσω μέρος του μια αρκετά μεγάλη καρότσα.

Η αστυνομία του Dubai είναι γνωστό ότι έχει στις τάξεις της τα πιο ιδιαίτερα, ακριβά και γρήγορα περιπολικά -από Porsche 918 Spyder μέχρι Bugatti Veyron- και μάλιστα σε τέτοιο βαθμός που θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούν μια ιδιωτική συλλογή και μάλιστα μεγάλη.

Το ωραίο είναι πως σε αυτή τη συλλογή προστίθενται συνεχώς και νέα μοντέλα. Τελευταίο στη σειρά το Cybertruck της Tesla που δεν πρόλαβε να παρουσιαστεί και η αστυνομία του Εμιράτου ανακοίνωσε στο Twitter την παραγγελία της αναγράφοντας το 2020. Την ανάρτηση συνόδευε και μια render εικόνα που παρουσίαζε το ηλεκτρικό pick up στα χρώματα τα που χρησιμοποιεί η αστυνομία του Dubai.

Η οποία φανταζόμαστε πως δεν θα κάνει τσιγγουνιές και θα αποκτήσει την κορυφαία έκδοση του Cybertruck. Αυτή με τους τρεις συνολικά ηλεκτροκινητήρες και την τετρακίνηση, που σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία θα ολοκληρώνει το 0-60 mph σε λιγότερα από 2,9 sec. Όσο για την αυτονομία της φτάνει τα 800 km.

Αν αυτή είναι η επιλογή της αστυνομίας του Dubai το 2020 της ανάρτησης δεν θα πρέπει να αναθεωρηθεί κατά ένα αλλά κατά δύο έτη. Και αυτό γιατί σύμφωνα με την Tesla, που όπως και άλλες φορές υποσχέθηκε πως δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις, το Cybertruck θα είναι διαθέσιμο το 2021 και η top έκδοσή του ένα χρόνο μετά.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!