NEA

Φουλ στο ανθρακόνημα οι κατράμι Bugatti Chiron Noire!

Η γαλλική εταιρία συνεχίζει τον κύκλο των ειδικών εκδόσεων με την Noire που θα κατασκευαστεί σε μόλις 20 Chiron με την κάθε μια να τιμάται από 3 εκ. ευρώ!

Το αξιοσημείωτο είναι πως οι ήδη κάτοχοι της Chiron Sport δεν θα πρέπει να στενοχωριούνται αφού το πακέτο της Noire μπορεί να είναι διαθέσιμο για τα υπάρχουσα αυτοκίνητα με ένα έξτρα κόστος στις 100.000 ευρώ. Τι περιλαμβάνει η Noire; Καταρχήν «βγαίνει» σε δύο εκδόσεις: τις Sportive και Elegance.

Η έκδοση Sportive ξεχωρίζει από το ματ κάρμπον αμάξωμα, υλικό το οποίο χρησιμοποιείται και σε όλα τα επιμέρους στοιχεία του αυτοκινήτου, όπως τους τροχούς, την γρίλια, το εμπρός splitter κ.α. Στο εσωτερικό το μαύρο ματ χρώμα κυριαρχεί ακόμα περισσότερο απ’ ότι στην έκδοση Elegance.

Τώρα, η Elegance ξεχωρίζει από το λακαρισμένο ανθρακόνημα και την διαφορετική μάσκα μπροστά με ενσωματωμένο το σήμα της Bugatti. Επίσης, υπάρχουν νέες ζάντες με μαύρα καλύμματα φρένων, ενώ οι χαρακτηριστικές γραμμές στο πλάι και οι καθρέπτες είναι από γυαλισμένο αλουμίνιο.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το μαύρο δέρμα και η ένδειξη Noire στις πόρτες, την κεντρικό κονσόλα αλλά και τα προσκέφαλα των καθισμάτων. Στην περίπτωση που σας αφορά, οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν από τα μέσα του 2020. A, μην ξεχάσουμε να πούμε πως οι σπέσιαλ Chiron  είναι εμπνευσμένες από την μία και μοναδική La Voiture Noire η οποία αποτίει φόρο τιμής στην κλασική Type 57 SC Atlantic.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!