NEA

Chevrolet: Για κάθε νέα Corvette που πουλά μπαίνει μέσα 20.000 δολάρια!

Η αμερικανική εταιρία αποφάσισε να ακολουθήσει μια πολύ επιθετική τιμολογιακή πολιτική με τη νέα Corvette με τιμή έναρξης στις 60.000 δολάρια!

Η τιμή αυτή αποτελεί μια πραγματική ευκαιρία για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης με αποτέλεσμα η Corvette να ξεπουλήσει με το καλημέρα στην βόρειό-αμερικανική αγορά. Αυτή η τόσο χαμηλή τιμή δεν περιλαμβάνει κάτι μαγικό, αλλά απλά βάζει μέσα την Chevrolet 20 χιλιάρικα για κάθε Corvette που πουλά. Η λογική ήταν πως με 80.000 τιμή εκκίνησης η Corvette θα έχανε τους πελάτες της και για να τους πείσει έριξε την τιμή.

Βέβαια, η τιμή των 60.000 δολαρίων αφορά στις Corvette που είναι διαθέσιμες για φέτος αφού από του χρόνου θα υπάρχει αύξηση της κεντρομήχανης C8. Κάτι που είχε γίνει και στο παρελθόν με Corvette όπου η τιμή τους ανέβαινε σταδιακά κάθε χρόνο, έτσι ώστε να φτάσει στο σημείο που η εταιρία θεωρούσε επιθυμητό.

Επιπλέον η Chevrolet έχει αρκετό κέρδος από τα έξτρα και τον επιπλέον εξοπλισμό που επιλέγουν οι αγοραστές ανεβάζοντας την τιμή κοντά στα 80.000 δολάρια. Και έπονται οι Z06 και ZR1 που θα βρίσκονται κοντά στα 100 χιλιάρικα με υψηλότερο περιθώριο κέρδους, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλύτερα οι μετρ του μάρκετινγκ Αμερικάνοι της Chevrolet και GM.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!