NEA

H θωρακισμένη Rolls-Royce είναι ένα θηρίο 7 μέτρων

Εννοείται πως όσοι έχουν επιλέξει ως μέσο μετακίνησής τους μια σούπερ λιμουζίνα που κοστίζει 3 εκατομμύρια ευρώ θα τους λόγους τους.

Πέρα από οποιαδήποτε εχθρότητα ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους επώνυμους και οικονομικά ευκατάστατους είναι πάντοτε μια απαγωγή έναντι λύτρων. Και αυτή η θωρακισμένη Rolls-Royce Phantom μοιάζει σαν ένα κάστρο πάνω σε τέσσερις τροχούς που μπορεί να προστατεύσει πλούσιους και ισχυρούς.

Όπως μπορείτε να δείτε η επιμηκυμένη Phantom που προβάλλει η Klassen έχει μήκος αμαξώματος λίγο πάνω από τα 7 μέτρα με το μεταξόνιο να έχει πάει από τα 3,77 στα 4,82 μέτρα (όσο περίπου το μήκος ενός VW Passat). Στο εσωτερικό έχουν προστεθεί ότι μπορεί να φανταστεί κανείς σε συστήματα άνεσης και διασκέδασης, με επίκεντρο ένα i-Mac αλλά και την βοήθεια της B&O στα ηχητικά.

Φυσικά η θωράκιση προδιαγραφών B7 αντέχει σε επιθέσεις με πολυβόλα, εκρήξεις κ.α. και προσθέτει πολλά κιλά ώστε το βάρος να ξεπερνά τους 3,5 τόνους. Για αυτό κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός twin-turbo V12 χωρητικότητας 6,75 λίτρων με απόδοση 571 άλογα και 900 Nm ροπής.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button