NEA

Η Mercedes-AMG στην πράσινη κόλαση [vid]

Μία ματιά στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στην πιο διάσημη πίστα του πλανήτη, είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη. Ειδικά όταν μιλάμε για ένα video 18 λεπτών!

Το ότι η Mercedes-AMG χρησιμοποιεί την πίστα του Nurburgring για την εξέλιξη των νέων μοντέλων της δεν είναι μυστικό. Πολλοί κατασκευαστές το κάνουν αυτό και όχι άδικα. Πέραν της δημοσιότητας και του κύρους που αποκτά ένα μοντέλο όταν σημειώνει ένα καλό χρόνο στην πράσινη κόλαση, η ίδια η χάραξη της διαδρομής, μήκους άνω των 20 χιλιομέτρων, είναι ιδανική για να ελέγξει κανείς τα πάντα. Αναρτήσεις, φρένα, κινητήρες, συστήματα διεύθυνσης και ο,τι άλλο υπάρχει και απαιτείται να φτάσει στο όριο, στα πλαίσια της εξέλιξης.

Στο συγκεκριμένο video έχουμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στο εσωτερικό των εγκαταστάσεων της Mercedes-AMG και να ακούσουμε τις ιστορίες πολλών από τους μηχανικούς και εξελικτές της φίρμας. Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο εξοπλισμός με τον οποίο λαμβάνουν δεδομένα για τις δυνάμεις που ασκούνται κατά την κίνηση, για την καταπόνηση διαφόρων μερών κ.λπ. Τέλος, ο παρουσιαστής δεν χάνει την ευκαιρία και για μια γρήγορη βόλτα με μία CLA 45 AMG. Αυτά από εμάς. Για τη συνέχεια, πατήστε το play.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!