NEA

Όταν η Porsche συνάντησε το Star Wars [vid]

Λίγες ημέρες πριν από την πρεμιέρα της νέας ταινίας Star Wars, The rise of Skywalker, η Porsche καταθέτει τη δική της προσέγγιση γύρω από το αγαπημένο μας σύμπαν.

Οι σχεδιαστές της γερμανικής εταιρίας, σε συνεργασία με τη Lucasfilm, σχεδίασαν το Tri-Wing S-91x Pegasus Starfighter, ένα φανταστικό διαστημόπλοιο που θα μπορούσε κάλλιστα να παίξει ένα ρόλο στις αγαπημένες μας ταινίες. Για τη δημιουργία του απαιτήθηκε δουλειά δύο μηνών και ενώ δεν παραπέμπει άμεσα σε Porsche, με μία πιο προσεκτική ματιά θα παρατηρήσετε ορισμένα στοιχεία, όπως τα φώτα, που παραπέμπουν στην Taycan.

Ο αντιπρόεδρος σε θέματα σχεδιασμού της εταιρίας, Michael Mauer, δήλωσε σχετικά: «το βασικό σχήμα της καμπίνας, που κλίνει προς τα πίσω, καθώς και μια ξεχωριστή τοπογραφία από τη γραμμή του πιλοτηρίου μέχρι τους στροβίλους δημιουργούν οπτικές παραλλαγές με το ιδιαίτερο σχέδιο της 911 και της Taycan». Δεν γνωρίζουμε εάν ο George Lucas σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τη σχεδίαση αυτή σε κάποιο από τα Starwars της επόμενης τριλογίας, σίγουρα όμως το Pegasus Starfighter διακρίνεται για την αισθητική του, η οποία συμβαδίζει απόλυτα με την κουλτούρα των ταινιών αυτών.

Όσο για την Porsche, φρόντισε να κατασκευάσει ένα μοντέλο, υπό κλίμακα, του αστρόπλοιού της, μήκους 1,5 μέτρου. Αυτό θα δεσπόζει έξω από την αίθουσα που θα κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία στο Λος Άντζελες, στις 20 Δεκεμβρίου.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Ένα σχόλιο

  1. Μπραβο στους σχεδιαστες τους , πολυ καλη η προσπαθεια τους και καιρος ειναι πλεον και οι μηχανικοι τους να στρωσουν κατω τον πισινο τους και να διορθωσουν αυτο το …201(!!!) μιλια που τους πεταξε στα μουτρα ΕΠΙΣΗΜΑ η ΕΡΑ για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ εμβελεια του νεου taycan, που καταφεραν με τα χιλιαζορια να το βγαλουν στην παραγωγη με προδιαγραφες κατα πολυ κατωτερες ακομα και του model S Ρ80D 2013 …και σε τιμη διπλασια απο οτι κοστιζει σημερα το …σημερινο ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ 5+2 SEDAN της Τεσλα που εχει εμβελεια 600+ χιλιομετρων και επιταχυνση 0-100 στα 2.7″ …και δεν μιλαμε καν για συγκριση με τn νεα RAVEN series του Tesla Model S !!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!