NEA

Για μία οικογένεια… η Lamborghini έγινε Άγιος Βασίλης [vid]

Η ιστορία μας αφορά έναν πατέρα και ένα γιο παθιασμένους με τα αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρίας.

Στον ελεύθερο χρόνο τους στο γκαράζ του σπιτιού τους στο Κολοράντο ετοίμαζαν εδώ και δύο χρόνια μία ρέπλικα της Aventador SV. Όχι όμως μία από αυτές τις πρόχειρες και συχνά αστείες κατασκευές που κατακλύζουν το διαδίκτυο, αλλά ένα πολύ προσεγμένο και μελετημένο όχημα, φτιαγμένο από 3D εκτυπωτές. Μάλιστα κάτω από το αμάξωμα υπήρχε και ένας μεγάλος V8 των 5,7 λίτρων από Corvette του 2003 έτσι ώστε να έχει και κάποιες στοιχειώδεις επιδόσεις.

Η ιστορία τους έφτασε στα κεντρικά της Lamborghini όπου σκέφτηκαν ότι θα ήταν μία καλή ευκαιρία (και μία σοφή κίνηση μάρκετινγκ) να ανταποδώσουν σε γιο και πατέρα την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα της μάρκας.Και λίγο πριν τα Χριστούγεννα ένα φορτηγό της Lamborghini κατέβασε μέσα στη νύχτα μία Aventador S Roadster με την οποία αντικατέστησε την ρέπλικα.

Η οικογένεια θα έχει στην διάθεσή της την αληθινή πλέον Lambo για δύο εβδομάδες και ο αυτοκινητικός πλανήτης έχει μία ακόμα ωραία χριστουγεννιάτικη ιστορία να διηγείται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!