NEA

Η VW αποχαιρετά για πάντα το Beetle με ένα πολύ συγκινητικό βίντεο [vid]

Από πέρυσι η VW έχει ανακοινώσει τον οριστικό τέλος στην παραγωγής του πασίγνωστου Σκαραβαίου.

Για να τιμήσει το τεράστιο αυτό κεφάλαιο του Beetle στην ιστορία της μάρκας και της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας η VW δημιούργησε ένα βίντεο κινούμενων σχεδίων με τίτλο «The last mile».

Ένα ομολογουμένως συγκινητικό βίντεο που δείχνει τη ζωή ενός ανθρώπου από την παιδική του ηλικία μέχρι τα βαθιά γεράματα και στην οποία πάντα ένας Σκαραβαίος ήταν παρών. Παράλληλα το βίντεο έχει αναφορές στην pop κουλτούρα και τον Andy Warhol, στο Kevin Bacon του «Footloose», αλλά και στις διαφημιστικές καμπάνιες που είχαν χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς για το Beetle.  

Εδώ και 70 χρόνια το Beetle, ο Σκαραβαίος δήλωνε το παρόν, σε κάποια μορφή στην παγκόσμια γκάμα της VW και σίγουρα είναι από τα αυτοκίνητο που κατέχουν περίοπτη θέση στην ιστορία της αυτοκίνησης. Παράλληλα είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα οχήματα αλλά και σχήματα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη αυτού του κόσμου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!