NEA

Ειδική έκδοση του Ford Ranger Raptor με κινητήρα V8!

H Ford αποφάσισε να πάει την απόδοση του δυναμικού της pickup ένα βήμα παραπέρα. Μόνο που αυτό δεν θα έχουν όλοι τη χαρά να το δουν από κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ford σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μία ειδική έκδοση του Ranger Raptor, εφοδιασμένη με ένα μεγαλύτερο, V8 σύνολο. Και δεν μιλάμε για όποιο και όποιο, αλλά για το πεντάλιτρο μοτέρ που φοράει και η Mustang GT. Αυτό είναι ατμοσφαιρικό και αποδίδει 461 PS και 556 Nm ροπής, νούμερα κατά πολύ μεγαλύτερα του τετρακύλινδρου συνόλου που κανονικά χρησιμοποιεί το εν λόγο όχημα.

Εάν όλα πάνε καλά, το Ranger Raptor V8 αναμένεται να κυκλοφορήσει την επόμενη χρονιά. Δυστυχώς όμως, η παραγωγή του θα είναι περιορισμένη. Δεν πρόκειται να το δούμε στην Ευρώπη, ενώ δεν θα κυκλοφορήσει ούτε καν στην αγορά των ΗΠΑ. Προορίζεται αποκλειστικά για την Αυστραλία και μάλιστα θα κατασκευάζεται από μία τρίτη εταιρία, με τις ευλογίες της Ford. Για την ακρίβεια, η εταιρία αυτή θα παίρνει τα συμβατικά, δίλιτρα οχήματα, θα αφαιρεί τους κινητήρες και θα προσθέτει κατόπιν το V8. Μετατροπή; Ναι, αλλά όπως και να έχει, πολύ θα θέλαμε να έχουμε ένα pickup με τη συμπεριφορά του Ranger Raptor και τις επιδόσεις μίας Mustang GT…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!