NEA

Πως μπορεί το Rivian RT1 να στρίβει γύρω από τον άξονα του; [vid]

Όπως θα δείτε στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο το Rivian μπορεί να γυρίζει σαν ένα τανκ!

Ο λόγος είναι πολύ απλός, αφού το Rivian RT1 είναι ηλεκτρικό. Και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο μπορεί να στρίβει σαν τανκ, γύρω από τον κάθετο άξονά του, επειδή οι τροχοί της μιας πλευράς κινούνται προς τη μια κατεύθυνση και αυτοί της άλλης ανάποδα. Έτσι, το Rivian RT1 στρίβει σα να έχει ερπύστριες.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως το pickup της Καλιφορνέζικης Rivian (θα λανσαριστεί μέσα στο 2020) έχει προηγηθεί ως ηλεκτρικό από το Tesla Cybertruck και έχει αρκετά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Όπως τις πολύ μεγάλες μπαταρίες που ξεκινούν από τις 100 kWh, συνεχίζουν στις 130 και φτάνουν στις 180 kWh με αυτονομία περίπου 800 χιλιομέτρων.

Από εκεί και πέρα υπάρχει ένας ηλεκτροκινητήρας σε κάθε τροχό προσφέροντας μια συνδυασμένη ισχύς στους περίπου 800 ίππους. Αυτή η διάταξη όχι μόνο προσφέρει την απαιτούμενη τετρακίνηση, πρόσφυση και επιδόσεις (0-100 σε περίπου 3 δλ.), αλλά επιτρέπει και την εκτέλεσε ασυνήθιστων κινήσεων κα ελιγμών, όπως αυτή του βίντεο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!