NEA

Στην έκθεση CES το Chrysler Airflow Vision Concept

Στην έκθεση ηλεκτρονικών και νέων τεχνολογιών CES που γίνεται την επόμενη εβδομάδα στο Las Vegas, η Chrysler θα παρουσιάσει ένα πολύ ενδιαφέρον concept με την ονομασία Airflow Vision.

Τα σκίτσα που έδωσε στην δημοσιότητα η εταιρία δείχνουν ένα πολύ φουτουριστικό σαλόνι, με πολύ εντυπωσιακά καθίσματα στην εμπρός και πίσω σειρά και μία πληθώρα οθονών ακόμα και μπροστά από τον συνοδηγό.

To όνομα δεν είναι καινούργιο για την εταιρία, μιας και προέρχεται από ένα μοντέλο παραγωγής της δεκαετίας του 1930. Βασίζεται πάνω στο Chrysler Pacifica και στόχο έχει να δείξει το μέλλον των μετακινήσεων σε ότι αφορά τις ανέσεις των επιβατών.

Όλα αυτά μοιάζουν αρκετά κοντά στο να βγουν σε κάποιο μοντέλο παραγωγής, κάτι που δεν συμβαίνει με το αμάξωμα, και ιδίως τους τροχούς που μοιάζουν να ενσωματώνονται πάνω στο αμάξωμα.

Πάντως κάποια άλλα στοιχεία όπως τα φωτιστικά σώματα LED και η σχεδίαση της μάσκας με την ενιαία φωτιζόμενη μπάρα από άκρη σε άκρη, ίσως να δίνουν μια πρώτη γεύση από μοντέλα παραγωγής της εταιρίας μέσα στη νέα δεκαετία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!