NEA

Μέχρι το 2022 όλα τα Dacia θα έχουν εξηλεκτρισμένες εκδόσεις

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Renault Ευρώπης, Philippe Buros, η Dacia θα γίνει σύντομα μία εταιρία με υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα με τεχνολογία Renault.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Buros υποστηρίζει ότι η Dacia είναι κατασκευαστής με μεγάλο value for money, και έτσι μπορεί να πάρει την τεχνολογία της Renault έστω και με μία μικρή καθυστέρηση. Όταν ρωτήθηκε αν αυτή η στροφή αφορά και τους ρύπους, δήλωσε ότι παλαιότερα τα Dacia πωλούνταν κυρίως στην επαρχία, τώρα πολλά από αυτά πωλούνται στις πόλεις, οπότε υπάρχει πλέον κοινό για να υποστηρίξει ένα ηλεκτρικό Dacia.

O Buros υποστήριξε επίσης ότι θα υπάρξει μετάγγιση τεχνολογίας και σε άλλα επίπεδα όπως η αυτόνομη οδήγηση, αν και με πιο αργούς ρυθμούς γιατί αλλιώς θα επηρεαστεί το βασικό στοιχείο ενός Dacia, η χαμηλή τιμή. Το σίγουρο είναι πως τα νέα μοντέλα της Dacia θα έχουν υβριδικές και mild hybrid εκδόσεις διατηρώντας και την ντίζελ. Επίσης θα υπάρξει τουλάχιστον μια ηλεκτρική έκδοση που θα δούμε σε περίπου 2 χρόνια από σήμερα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!