NEA

Τι teas-άρει αυτή την φορά η Aston Martin;

Στην κόντρα με τις Ferrari και McLaren η βρετανική φίρμα ανακοινώνει μία περιορισμένη Speedster εκδοχή.

Μία καλή μπίζνα για τις εταιρίες κατασκευής σπορ μοντέλων είναι οι ειδικές εκδόσεις. Πρώτον, επειδή αυτές συνήθως παράγονται σε ένα πολύ μικρό αριθμό αυτοκινήτων και δεύτερον επειδή η τιμή τους ανέρχεται συνήθως σε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, ίσως και σε εκατομμύρια.

Σε αυτό το πλαίσιο η Aston Martin μας δίνει το πρώτο teaser στοιχείο από την V12 Speedster η οποία θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της μάρκας κινούμενη από έναν V12 των 5,2 λίτρων. Με την βοήθεια διπλής υπερτροφοδότησης η απόδοση θα βρίσκεται περίπου στους 700 ίππους με την ροπή στα επίσης 700 Nm. Τα οποία θα περνούν στους πίσω τροχούς μέσω ενός ZF κιβωτίου με 8 σχέσεις.

Αυτή η Speedster δεν θα είναι το ταχύτερο μοντέλο της Aston Martin, κάτι απόλυτα λογικό μιας και δεν θα υπάρχει οροφή. Το σίγουρο είναι πως θα έχουν ένα από τα πιο ξεχωριστά διθέσια μοντέλα, που θα στοιχίζει κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

“Οι 88 οδηγοί και συλλέκτες που έχουν ήδη εξασφαλίσει τα κλειδιά για αυτά τα νέα τους αυτοκίνητα μπορούν να είναι σίγουροι ότι με αυτόν τον τρόπο συμμετέχουν σε ένα νέο μέρος της ιστορίας της Aston Martin”, δήλωσε ο πρόεδρος της Aston Martin Lagonda και ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Dr. Andy Palmer.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!