NEA

Επίσημο ντεμπούτο για το Fisker Ocean

Ένα νέο made in US ηλεκτρικό που παρουσιάστηκε στην έκθεση CES, έχει αυτονομία 482 χιλιόμετρα και τιμή από 37.500 δολάρια.

Αν όλα πάνε καλά (επειδή συνήθως οι πολλές αμερικανικές εταιρίες ξεκινούν όμορφα και καταλήγουν να πτωχεύσουν) οι πωλήσεις του Fisker Ocean θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2021 αλλά οι πρώτες παραδόσεις δεν αναμένονται πριν το 2022.

Το εσωτερικό του ακολουθεί την προσέγγιση και των άλλων ηλεκτρικών SUV τελευταίας εσοδείας, όπως είναι το Tesla Model Y και το Ford Mustang Mach-E. Έτσι υπάρχει μια μεγάλη οθόνη στο κέντρο του ταμπλό, η Fisker δεν αναφέρει προς το παρόν διαγώνιο και μια πιο μικρή ως πίνακας οργάνων.

Ταυτόχρονα θα υπάρχουν και πέντε φυσικά κουμπιά που θα παρέχουν άμεση πρόσβαση σε συγκεκριμένες λειτουργίες. H Fisker δεν διευκρινίζει ούτε τις αυτόνομες δυνατότητες που θα έχει το Ocean, ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού θα ενεργοποιείται το California mode που θα το μετατρέπει σε ανοιχτό.

To Ocean έχει μπαταρία 80 kWh, ως εκ τούτου αυτονομία 482 χιλιομέτρων (300 μίλια), επιταχύνει από στάση έως τα 96 χλμ./ώρα (60 μίλια/ώρα) σε μόλις 2,9 δεύτερα και κοστίζει από 37.499 δολάρια (29.999 ευρώ μετά την αφαίρεση των επιδοτήσεων). Η τιμή αυτή αφορά τη δικίνητη έκδοσή του, ενώ θα υπάρχει και τετρακίνητη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!