ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Ντακάρ: Μοιραίο ατύχημα για τον Πορτογάλο Paulo Goncalves

Ο έμπειρος αναβάτης συμμετείχε για 13η φορά στο Ντακάρ με καλύτερη επίδοση την δεύτερη θέση το 2015.

Ο 40χρονος αναβάτης Paul Goncalves άφησε την τελευταία πνοή στην διάρκεια της 7ης ειδικής διαδρομής στο φετινό Ντακάρ που διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία. Ο Πορτογάλος είχε μοιραία πτώση από την μοτοσικλέτα με το νούμερο 8 και μετά την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

«Οι διοργανωτές έλαβαν την ειδοποίηση στις 10:08 το πρωί και έστειλαν ιατρικό ελικόπτερο που έφτασε στον αναβάτη στις 10:16 και τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του», σημειώνεται και τονίζεται ότι παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έγιναν, ο 40χρονος ανακηρύχθηκε νεκρός στο νοσοκομείο όπου και μεταφέρθηκε. RIP Paul Goncalves…

Από το 1979 στην μάχη του ράλι Ντακάρ έχουν χάσει την ζωή τους συνολικά 71 άνθρωποι εκ των οποίων 20 με μοτοσικλέτα, 6 με αυτοκίνητο, 1 με φορτηγό και 2 από τοπικές διαμάχες. Οι υπόλοιποι 42 άνθρωποι ήταν μη αγωνιζόμενοι και σχετίζονται με δημοσιογράφους, θεατές και παιδιά.


Ενημερωτικά, στην 7η ειδική του Ντακάρ, στα αυτοκίνητα προηγείται ο Carlos Sainz (Bahrain JCW X-Raid) και τον ακολουθεί ο Nasser Al-Attiyah (Toyota Gazoo Racing). Στις μοτοσικλέτες πρώτος είναι ο J. Barreda (Monster Energy Honda), στα quad ο S. Vitse (Je Peux 2020-BBR Mercier), στα SSV ο B. Hildebrand (Red Bull Off-Road) και στα φορτηγά ο A. Karginov (Kamaz-Master). To ράλι ολοκληρώνεται στις 17 Ιανουαρίου.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!