NEA

H Urus έχει «εκτοξεύσει» την Lamborghini

Ποιος θα περίμενε πως τα SUV θα ήταν αυτά που θα ενίσχυαν περισσότερο από κάθε άλλο μοντέλο το ταμείο της ιταλικής φίρμας.

Κάτι ανάλογο περιμένει η Aston Martin από την DBX, η Ferrari από την Purosangue, η Lotus από το επερχόμενο SUV της. Προς το παρόν η Urus είναι αυτή που κάνει τους Ιταλούς να τρίβουν τα χέρια τους από αυτή την πολύ πετυχημένη επιλογή.

Χαρακτηριστικό είναι πως το 2019 η Lamborghini πούλησε παγκοσμίως 8.205 αυτοκίνητα εκ των οποίων τα 4.962 ήταν Urus. Με άλλα λόγια 6 στα 10 αυτοκίνητα που πούλησε πέρυσι η Lambo ήταν SUV. Η V10 Huracan είχε 2.139 πωλήσεις και η V12 Aventador 1.104.

Για μία ακόμη χρονιά οι ΗΠΑ αποδείχτηκαν η καλύτερη αγορά για την Lamborghini με 2.375 πωλήσεις. Οι αμέσως καλύτερες ήταν της Κίνας/ Χονγκ Κονγκ (770), της Βρετανίας (658), της Ιαπωνίας (641), της Γερμανίας (562), της Μέσης Ανατολής (376), του Καναδά (376) και της Ιταλίας (370). Στην Ελλάδα δεν γνωρίζουμε να έχει πουληθεί κάποια Urus. Εσείς;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!