NEA

Toyota: Στόχος η αύξηση των πωλήσεων στην Ευρώπη

Το νέο πλάνο «ACE2000» της Toyota προβλέπει το λανσάρισμα 40 νέων ή ανανεωμένων υβριδικών, plug-in και ηλεκτρικών μοντέλων.

Στόχος της Toyota μέχρι το 2025 είναι να αυξήσει τις πωλήσεις της στην Ευρώπη (συμπεριλαμβάνοντας τις αγορές της Ρωσίας και της Τουρκίας) φτάνοντας τα 1,4 εκατομμύρια μονάδες το χρόνο.

Σε ότι αφορά το υπόλοιπο επιχειρηματικό μοντέλο, η εταιρία δεν επιθυμεί μεγαλύτερη άνοδο αλλά εστιάζει κυρίως στην κερδοφορία, η οποία για το 2019 υπολογίζεται να είναι πάνω από το 1 δισ. ευρώ του 2018.

H Toyota θα μπει δυνατά το 2020 λανσάροντας το νέο Yaris και ένα χρόνο αργότερα το νέο crossover με στόχο πωλήσεων τις 100.000 μονάδες το χρόνο. Και τα δύο μοντέλα θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο στην Valenciennes της Γαλλίας.

Το νέο crossover θα έχει το στιλ του C-HR και τα μηχανικά σύνολα του Yaris (τουλάχιστον την υβριδική έκδοση). Φήμες κάνουν λόγο πως πάνω σε αυτό το μοντέλο θα βασιστεί μια ηλεκτρική έκδοση. Την υπόλοιπη γκάμα της Toyota θα πλαισιώνουν η Corolla, το ανανεωμένο C-HR και το RAV4.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!