NEA

Η Alfa Romeo ετοιμάζει Giulia GTA με 620 άλογα(;)

To νέο «όπλο» της Alfa Romeo θα επαναφέρει τα διακριτικά GTA πάνω από την Quadrifoglio των 510 ίππων. Αν τελικά ισχύουν οι φήμες…

Έχοντας ως βασικό στόχο τον γερμανικό ανταγωνισμό (βλέπε BMW M3/ M4 και Mercedes AMG) οι Ιταλοί έχουν ως στόχο να ανεβάσουν ακόμη ψηλότερα τον πήχη για την Giulia με τον εξακύλινδρο V6 των 2,9 λίτρων να φτάνει τους 620 ίππους.

Αυτή η έκδοση θα φέρει τα διακριτικά GTA (η τελευταία φορά που υπήρξε Giulia GTA ήταν το 1975, ήτα η Giulia GTA 1300 Junior) και θα έχει ένα ενισχυμένο αυτόματο 8άρι κιβώτιο της ZF με την ροπή να περνά στους πίσω τροχούς μέσω ηλεκτρονικά ελεγχόμενου διαφορικού περιορισμένης ολίσθησης.

Τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό θα πνέει διάχυτα η GTA αύρα με αεροδυναμικές και στιλιστικές αναβαθμίσεις. Η νέα Alfa Romeo Giulia GTA αναμένεται να παρουσιαστεί στις 24 Ιουνίου όπου συμπέσουν και τα 110 χρόνια της ιταλικής εταιρίας.

Η διάθεση του αυτοκινήτου θα είναι σε περιορισμένο αριθμό. Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε πως οι υπεύθυνοι επικοινωνίας στην Ιταλία και στην Γαλλία διαψεύδουν τα δημοσιεύματα και τις φήμες για μία Giulia GTA.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!