NEA

Προβλήματα για την Ferrari Purosangue με το καλημέρα

Την ονομασία Purosangue έχει στην κατοχή της από το 2013 μία φιλανθρωπική οργάνωση, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times.

Γιατί όμως την ονομασία Purosangue να την έχει μια φιλανθρωπική οργάνωση; Επειδή αυτή δραστηριοποιείται σε ελέγχους αντιντόπινγκ και επειδή στα ιταλικά σημαίνει “καθαρόαιμο” ή “καθαρό αίμα”. Κάτι που είναι πασιφανές μιας και το Purosangue Foundation είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση έχει και άλλες δραστηριότητες φιλανθρωπικού τύπου στην Κένυα.

Το θέμα είναι πως εμπορικά χρησιμοποιεί την επωνυμία αυτή για να λανσάρει αθλητικά είδη και να αυτοχρηματοδοτείται. Πάντως, η Ferrari υποστηρίζει πως τα προϊόντα αυτά δεν διατίθενται στην Ευρώπη και πως τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει εμπορική δραστηριότητα. Η υπόθεση θα εκδικαστεί στις 5 Μαρτίου στην Μπολόνια και προφανώς στην χειρότερη περίπτωση θα υπάρξει ένας συμβιβασμός. Εννοείται με το ανάλογο αντίτιμο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!