ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτή η Camaro των Hot Wheels κοστίζει πολύ περισσότερο και από μία πραγματική!

Η Camaro που βλέπουμε στις φωτογραφίες, κοστολογείται στις περίπου 90.000 ευρώ ή αλλιώς τέσσερις φορές πάνω από μία σύγχρονη κανονική Camaro.

Tα αυτοκινητάκια αυτά είναι γενικά πολύ φθηνά, όμως το συγκεκριμένο μοντέλο φτιάχτηκε μόλις σε 16 κομμάτια. Αυτό εδώ που βλέπουμε στις φωτογραφίες έχει ένα επιπλέον στοιχείο: είναι το πρωτότυπο πάνω στο οποίο βασίστηκε η σειρά. Ελάχιστα πρωτότυπα βρήκαν τον δρόμο για τα καταστήματα από λάθος, και κανείς από αυτούς που τα αγόραζε δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται, όπως συμβαίνει και με αυτή την Camaro.

Ο ειδικός σ’ αυτού του είδους της συλλογές Joel Magee πιστεύει ότι αυτή η Camaro είναι το τρίτο πιο σπάνιο αυτοκινητάκι της Mattel και το μόνο που πιστεύει ότι βρίσκεται εν ζωή. Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται πως ο κόσμος των συλλεκτών είναι γεμάτος από τέτοιες ακραίες ιστορίες, και τα αυτοκινητάκια της Hot Wheels έχουν το δικό τους μύθο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!