NEA

Ισχυρότερο και ελαφρύτερο το Ford GT Liquid Carbon Edition

Στην έκθεση του Σικάγο η Ford παρουσίασε δύο ειδικές εκδόσεις του GT, την Liquid Carbon και την Heritage στα χρώματα Gulf Racing.

Με το GT να είναι πλέον αρκετό καιρό στην αγορά (η παραγωγή του ολοκληρώνεται του χρόνου), η Ford ξεκινά την παρουσίαση νέων ειδικών εκδόσεων ώστε να δώσει μια πρόσθετη αξία σε αυτό το ξεχωριστό αυτοκίνητο. Όπως είναι η Liquid Carbon με την περίσσεια ανθρακονήματος και την ειδική επίστρωση που προστατεύει από τα μικρό-χτυπήματα.

Αν πάλι δεν θέλει κάποιος ένα φουλ κάρμπον αμάξωμα υπάρχει και εκδοχή με ρίγες στο καπό και το αμάξωμα και μπορούν να προστεθούν και καθρέπτες με χρώμα. Οι τροχοί επίσης είναι και αυτοί κατασκευασμένοι από carbon fiber. Επίσης, υπάρχει καλύτερη παροχή αέρα στα intercoolers μία σπορ εξάτμιση της Akrapovic από τιτάνιο για καλύτερο ήχο, βελτιώσεις στην αεροδυναμική και αυξημένη κατά 50% παροχή αέρα προς τον κινητήρα.

Σε ότι αφορά τον twin-turbo V6 των 3,5 λίτρων η ιπποδύναμη έχει αυξηθεί κατά 13 άλογα και χάρη στην διαφορετική χαρτογράφηση η συνολική ισχύς ανέρχεται στους 660 ίππους. Πέρα από την Liquid Carbon παρουσιάστηκε και μία έκδοση Heritage στα χαρακτηριστικά χρώματα της Gulf Racing που παραπέμπει στα αυτοκίνητα που νίκησαν στο LeMans.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!