ΑΓΩΝΕΣ

Το Glickenhaus 007 παίζει μπάλα στο Le Mans Hypercar

Η αμερικανική εταιρία είχε νικήσει στις 24 Ώρες του Le Mans πριν από 53 χρόνια και ο ιδιοκτήτης της James Glickenhaus έχει ως στόχο να το επαναλάβει.

Η Scuderia Cameron Glickenhaus παρουσίασε το αγωνιστικό 007 Le Mans Hypercar το οποίο θα συμμετάσχει στην κατηγορία που από το πρωτάθλημα 2020/2021 θα αντικαταστήσει τα πρωτότυπα LMP1.

Λογικά θα ακολουθήσουν οι σχετικές δοκιμές στην πίστα τον Σεπτέμβριο (θα προηγηθεί η συναρμολόγηση του αυτοκινήτου μέσα στο καλοκαίρι) με την εταιρία να αναφέρει πως το κόστος ανέρχεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Στο κέντρο υπάρχει ένας twin-turbo V6 χωρητικότητας 3,0 λίτρων με ισχύ 852 άλογα και λειτουργία με την ίδια απόδοση για τουλάχιστον 30 συνεχόμενες ώρες. Κάτι που έχει πολύ μεγάλη σημασία στον 24ώρο του Le Mans (12-13 Ιουνίου 2021) αφού το πρωτάθλημα WEC διεξάγεται από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο.

Όσο για τον ίδιο τον πατριώτη Glickenhaus, είπε μεταξύ άλλων πως «…θα μείνουμε ακόμη και με βροχή στο Le Mans βλέποντας ένα αυτοκίνητο να ξαναγράφει ιστορία. Θα είναι μια περήφανη μέρα για εμάς και την Αμερική».

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!