NEA

Αναβολή για την έκθεση στο Πεκίνο ελέω κοροναϊού (ή κορωναϊού)

Ο κορωναϊός (ή κοροναϊός) έχει ένα ακόμη θύμα σε επίπεδο διοργανώσεων αφού μετά το Grand Prix της Κίνας προσβάλλει και την Auto China 2020.

Η οποία κανονικά θα διαρκούσε την περίοδο 21-30 Απριλίου και ήδη συζητείται η έκθεση να γίνει σε κάποια άλλη ημερομηνία, με την προϋπόθεση πως η κατάσταση θα εξομαλυνθεί. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να την αναβάλλουν, καθώς οι πιο πολλοί εκθέτες θα αντιμετώπιζαν διαδικαστικά προβλήματα (π.χ. με τη μεταφορά των εκθεμάτων ή με την παρουσία στελεχών τους) και φυσικά η προσέλευση των επισκεπτών θα ήταν εξαιρετικά χαμηλή.

Η Auto China διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 1990, περιλαμβάνεται πλέον μεταξύ των μεγαλύτερων εκθέσεων παγκοσμίως και διοργανώνεται εναλλάξ στο Πεκίνο και τη Σαγκάη. Πέρυσι είχαν συμμετάσχει 1.200 εκθέτες και οι επισκέπτες έφτασαν τις 800.000.

Επιπρόσθετα, ο κορωναϊός έχει επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό την κινεζική αυτοκινητοβιομηχανία από πλευράς παραγωγής αφού είτε για προληπτικούς λόγους, είτε μετά από κρούσματα του ιού, δεκάδες εργοστάσια έχουν κατεβάσει διακόπτες. Χαρακτηριστικό είναι πως από τις 183 γραμμές παραγωγής αυτοκινήτων, μόνο οι 59 βρίσκονται σε λειτουργία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!