ΑΓΩΝΕΣ

Daytona 500: Τυχερός ο Ryan Newman, γκαντέμης ο Trump… [vid]

Πριν την έναρξη του φετινού αγώνα στην Daytona ο Trump έβγαλε ένα μικρό λόγο και έκανε και ένα γύρο στην πίστα με το «κτήνος», την γνωστή θωρακισμένη λιμουζίνα.

Για τον Ryan Newman η παρουσία του Αμερικανού προέδρου μάλλον δεν του έφερε και πολύ τύχη αφού στον τελευταίο γύρο είχε ένα τρομακτικό ατύχημα. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο το αγωνιστικό πέφτει σφόδρα στο τσιμεντένιο διάζωμα, στη συνέχεια το χτυπά δυνατά και ένα άλλο που ακολουθεί, εκτοξεύεται στον αέρα και περνά τη γραμμή του τερματισμού στην οροφή του.

Ο Newman ήταν πρώτος όταν ο Blaney που ήταν κολλητά πίσω του ακούμπησε με τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του το Ford Mustang του πρώτου, το αποσταθεροποίησε και ακολούθησαν όλα όσα μπορείτε να δείτε στο βίντεο. Ευτυχώς ο Newman, νικητής του Daytona 500 το 2008, είναι καλά στην υγεία του παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς του.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!