ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παρανάλωμα του πυρός μια Ferrari F40 στο Μονακό [vid]

Τα τελευταία χρόνια αρκετά σύγχρονα supercars έχουν την τάση να λαμπαδιάζουν. Είναι όμως πραγματικά κρίμα να βλέπεις ένα μοντέλο σαν την F40 παραδομένο στις φλόγες.

Ξεκινώντας από τα βασικά, στο συγκεκριμένο περιστατικό δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός. Ο ιδιοκτήτης του οχήματος ή ήταν εκτός, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, είτε πρόλαβε να απομακρυνθεί με ασφάλεια. Παρκαρισμένη στην άκρη ενός δρόμου του Μονακό, η F40 αφήνεται να καταστραφεί από τη μανία της φλόγας και κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό. Ένας κύριος από ένα μπαλκόνι προσπαθεί να ρίξει νερό με το λάστιχο, χωρίς ωστόσο θετικό αποτέλεσμα. Όσο για την πυροσβεστική, ήρθε αλλά όχι πριν η φωτιά ολοκληρώσει το έργο της.

Σε κάθε περίπτωση, δεν παύει να είναι λυπηρό. Εδώ δεν μιλάμε για κάποια σύγχρονη Ferrari η οποία έχει μεν και αυτή την αξία της αλλά μπορεί να αντικατασταθεί. Η F40 ήταν ένα μοντέλο περιορισμένης παραγωγής. Το τελευταίο που βγήκε από τα χέρια του ίδιου του Enzo Ferrari και αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά σπορ αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν ποτέ. Το κόστος, πιθανά να το καλύψει κάποια ασφαλιστική. Το κενό, όμως, θα παραμείνει.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!