NEA

Hyundai: Νέος 1.500άρης κινητήρας για το i30 με έως 160 ίππους

Οι Κορεάτες έχουν ήδη ανακοινώσει το ριζικά αναβαθμισμένο i30 που θα λανσαριστεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Νωρίτερα, στις αρχές Μαρτίου, στην Γενεύη, θα προηγηθεί η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου i30 με την Hyundai να έχει δώσει τα πρώτα teaser στοιχεία. Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες πληροφορίες μας η γκάμα των κινητήρων θα διατηρήσει τον turbo τρικύλινδρο 1.000άρη με τους 120 ίππους (θα υπάρχει και mild hybrid 48βολτη έκδοση) καθώς και τους diesel στα 1.600 κ.εκ. με 110 και 136 ίππους (στάνταρ στην τελευταία το mild hybrid 48V).

Τα νέα αφορούν στην κατάργηση του μοτέρ των 1.400 κ.εκ. που θα αντικατασταθεί από ένα νέο στα 1.500 κ.εκ. Θα είναι επίσης τετρακύλινδρο με άμεσο ψεκασμό στην βασική του ατμοσφαιρική έκδοση που θα αποδίδει 110 ίππους. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η turbo εκδοχή που θα αποδίδει 160 ίππους και θα έχει ήπιο υβριδικό σύστημα. Από εκεί και πέρα το i30 N θα αποκτήσει και αυτόματη έκδοση με 8άρι κιβώτιο αυτόματου συμπλέκτη.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!