NEA

Τι πρεσβεύει η σούπερ-ντούπερ Ferrari Stallone;

Καταρχήν να πούμε πως δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον πασίγνωστο Stallone, αφού η ονομασία παραπέμπει στην ιταλική λέξη stallion (που σημαίνει επιβήτορας).

Αυτό που είχε στο νου του ο Murray Sharp όταν αφιέρωσε αρκετές ώρες μπροστά από τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή ήταν ένα hypercar που θα αντικαθιστούσε την LaFerrari. Έτσι, πήρε τα καλύτερα κομμάτια που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα το Maranello και τα πάντρεψε με ένα πετυχημένο τόσο πετυχημένο τρόπο που θα νόμιζες πως αυτή η Ferrari θα μπορούσε να κυκλοφορήσει στους δρόμους π.χ. το 2025.

To μπροστινό μέρος θυμίζει έντονα αγωνιστικό ρύγχος όταν προς τα πίσω το βλέμμα πέφτει στις τεράστιες εισαγωγές του αέρα και στο ανασηκωμένο πίσω μέρος που παράγει πολλά κιλά κάθετου αεροδυναμικού φορτίου. Ευτυχώς ο γραφίστας δεν έχει επιλέξει στην φαντασία του κάποιο ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης αλλά όπως μαρτυρούν οι απολήξεις στο πίσω κρύσταλλο έναν εξηλεκτρισμένο V12.

Υπενθυμίζεται πως η Ferrari θα λανσάρει μέσα στην επόμενη διετία το πρώτο της SUV, την Purosangue, ενώ υπάρχουν σκέψεις για πλήρως ηλεκτρικό hypercar προς το τέλος της δεκαετίας. Προς το παρόν το ισχυρότερο μοντέλο παραγωγής από το Maranello είναι η απίστευτη SF90 με V8 και PHEV τεχνολογία με συνδυασμένη ισχύ στα 1.000 άλογα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button