NEA

Ακυρώθηκε η έκθεση της Γενεύης λόγω κορονοϊού!

Σε μία έκτακτη εξέλιξη, με 3 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην πόλη της Γενεύης, οι ιθύνοντες της σχετικής έκθεσης υποχρεώθηκαν να την ακυρώσουν για φέτος!

Η έκθεση της Γενεύης είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις αυτοκινήτων παγκοσμίως και η πρώτη επί ευρωπαϊκού εδάφους για το 2020. Αυτό, ωστόσο, μικρό ρόλο παίζει απέναντι στο κύμα πανικού που έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, λόγω του κορονοϊού. Με τα κρούσματα στην Ευρώπη να αυξάνονται μέρα με την ημέρα και –το κυριότερο- με 3 κρούσματα στην ίδια την πόλη της Γενεύης, οι υπεύθυνοι της έκθεσης αποφάσισαν τελικά να μην ανοίξουν τις πύλες της, την επόμενη Δευτέρα.

Παρότι ο ίδιος ο κορονοϊός έχει σκοτώσει μέχρι στιγμής λιγότερα από 3.000 άτομα (εν αντιθέσει με τα 70.000+ που έχει θερίσει η απλή γρίπη φέτος…) έχει καταφέρει να δημιουργήσει αρκετό ντόρο για να προκαλέσει πανικό στον κόσμο. Το μεγαλύτερο πρόβλημα, στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται να είναι οι συμμετοχές. Πολλές εταιρίες και στελέχη αποφάσισαν να μην το ρισκάρουν, με αποτέλεσμα η φετινή έκθεση να κινδυνεύει να γίνει λειψή… Κάτι τέτοιο δεν θα ήταν προς όφελος της εικόνας της διοργάνωσης. Πόσο μάλλον αν όντως κάποιος από τους εκθέτες ή επισκέπτες κολλούσε κάτι.

Τελικά η «ταφόπλακα» ήρθε από τις Ελβετικές αρχές. Βγήκε επίσημη ανακοίνωση που απαγορεύει στη χώρα τις εκδηλώσεις με κοινό άνω των 1.000 ατόμων. Ως εκ τούτου, οι υπεύθυνοι της έκθεσης αναγκάστηκαν να συμμορφωθούν και να ανακοινώσουν την ακύρωση της φετινής Γενεύης.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!