NEA

Έτσι είναι το νέο, αποκλειστικά ηλεκτρικό, Fiat 500e!

Το νέο 500e θα είναι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει το τωρινό 500 και σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες θα είναι μόνο ηλεκτρικό.

Θα βασίζεται σε ένα καινούργιο πλαίσιο, ειδικά σχεδιασμένο για την ηλεκτροκίνηση, ενώ μέχρι τώρα δεν έχουμε στοιχεία για το σύστημα πρόωσης. Πιθανότατα αυτό θα έχει σχεδόν διπλάσια μπαταρία και αυτονομία από του πρώτου 500e (των 24 kWh και των 140 χιλιομέτρων).

Με την πρώτη ματιά το βασικό καλούπι του τωρινού 500 έχει εκμοντερνιστεί στα σημεία και δείχνει να έχει ίδιες διαστάσεις. Νέα είναι τα φωτιστικά σώματα ενώ στην μπροστινή κλειστή μάσκα δεσπόζει μόνο το λογότυπο 500. Όπως βλέπουμε έχει και μαλακή οροφή.

Εντελώς νέο είναι το εσωτερικό με νέα ορθογώνιου σχήματος touch-screen (με νέο σύστημα πολυμέσων) και με νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων. Φυσικά αναβαθμισμένα θα είναι και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στον εσωτερικό διάκοσμο, ενώ όμορφο είναι και το τιμόνι με τα δύο μπράτσα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!