NEA

Καθυστερεί το λανσάρισμα του VW ID.3

Tα προβλήματα οφείλονται στο βασικό λογισμικό και στην βιαστική εξέλιξή του, όπως αναφέρεται στο περιοδικό Manager Magazin.

Τα προβλήματα με την εξέλιξη του ηλεκτρικού ID.3 της VW συνεχίζονται και αυτό το διάστημα, εστιάζοντας κυρίως στις δυσκολίες που παρουσιάζει το software του αυτοκινήτου στο να λειτουργεί σωστά. Η έκθεση υποστηρίζει ότι περισσότεροι από 10.000 τεχνικοί εργάζονται σκληρά προσπαθώντας να λύσουν αυτά τα προβλήματα, γεγονός που θα μπορούσε τελικά να καθυστερήσει την εκκίνηση του ID.3 έως και ένα χρόνο.

Αυτά τα προβλήματα στα προγράμματα του ID.3 ίσως αναγκάσουν την VW να αναβάλει το εμπορικό λανσάρισμά του, που ήταν σχεδιασμένο γι’ αυτό το καλοκαίρι. Μάλιστα, οι δοκιμαστές αναφέρουν έως και 300 errors στο σύστημα μέσα στην ημέρα. Αυτό βέβαια θα αποτελούσε μεγάλο πλήγμα για τα οικονομικά της εταιρίας καθώς βιάζεται να βγάλει το συντομότερο δυνατό το ID. 3 στους δρόμους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!