NEA

Στο Μόναχο μετακομίζει η έκθεση της Φρανκφούρτης!

Τέλος εποχής για την πόλη της Φρανκφούρτης αφού από το 2021 η έκθεση αυτοκινήτου IAA θα διεξάγεται στο Μόναχο.

Η έκθεση ΙΑΑ (Internationale Automobil Ausstellung ή Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου) έχει συνδεθεί με την Φρανκφούρτη από το 1951. Ωστόσο, οι καιροί αλλάζουν και κάτι η μειωμένη επισκεψιμότητα, κάτι η αλλαγή για κάτι διαφορετικό προσανατόλισε τον Σύνδεσμο των Γερμανικών Αυτοκινητοβιομηχανιών να μεταφέρει την έκθεση στο Μόναχο.

Ανάμεσα στις πόλεις που διεκδικούσαν την έκθεση ήταν το Βερολίνο (όπου η έκθεση γινόταν πριν το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και μέχρι το 1951) και το Αμβούργο. Τελικά επιλέχθηκε το Μόναχο (η έδρα της BMW) αφού βολεύουν και οι σχετικές πτήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι πως το 2019 ο αριθμός των επισκεπτών στην Φρανκφούρτη ήταν μόλις στις 560.000 όταν το 2015 ήταν στους 932.000. Η πρόθεση πάντως είναι η έκθεση του Μονάχου πλέον να μην είναι μια κλασική έκθεση αυτοκινήτου, περιορισμένη σε κλειστούς χώρους, αλλά να βγει έξω από αυτούς και να γίνει πιο διαδραστική.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!