NEA

Συλλεκτικό Pininfarina Battista Anniversario με 2,3 εκ. ευρώ!

Η ιταλική εταιρία γιορτάζει τα 90 της χρόνια με μια συλλεκτική έκδοση του Battista, η οποία θα υπάρξει μόλις 5 φορές.

Η Pininfarina ανήκει στον ινδικό όμιλο Mahindra και από πέρυσι έχει διευρύνει την δραστηριότητα της και ως κατασκευαστής hyper ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Όπως το Battista που θα παραχθεί -στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Τορίνο από τα τέλη του έτους- σε 150 μονάδες συμπεριλαμβανομένων των 5 συλλεκτικών Anniversario με το καθένα να κοστίζει 2,3 εκ. ευρώ!

Σε σχέση με το απλό Battista οι αλλαγές περιορίζονται στα σημεία (με κάρμπον) και στα χρώματα (με χαρακτηριστικό μπλε) και φορώντας το πακέτο Furiosa. Από εκεί και πέρα τα 1.900 άλογα και τα 2.300 Nm που δίνουν οι τέσσερις ηλεκτροκινητήρες παραμένουν ως είχε με την μπαταρία 120 kWh να δίνει μια αυτονομία στα 500 χιλιόμετρα. Όσο για τις επιδόσεις χαρακτηριστικό είναι πως τα 0-300 χλμ./ώρα επιτυγχάνονται σε 12 δευτερόλεπτα με τελική στα 350 χλμ./ώρα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!