ΑΓΩΝΕΣ

Νέα κράνη ακόμη και σε κάθε αγώνα για τους οδηγούς στην Formula 1

Ο κανονισμός για τα κράνη των οδηγών στην F1 αλλάζει από την φετινή σεζόν.

Αυτό σημαίνει πως ένας από τους πιο παλιούς κανονισμούς αλλάζει και δίνει το δικαίωμα στους οδηγούς να επιλέγουν διαφορετικά χρώματα και σχέδια ανά αγώνα, εφόσον αυτοί το επιθυμούν. Η απόφαση αυτή εντάσσεται στις ενέργειες ώστε το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ να αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.

Μέχρι τώρα ο κανονισμός του ίδιου κράνους για όλη την σεζόν (εκτός από έναν αγώνα, π.χ. της πατρίδας τους ή εφόσον άλλαζαν ομάδα) είχε εφαρμοστεί ώστε το κοινό και οι δημοσιογράφοι να μπορούν να γνωρίζουν ποιος είναι ο οδηγός σε κάθε μονοθέσιο (ειδικά αν επρόκειτο για την ίδια ομάδα).

Αυτά στο γενικότερο πλαίσιο των αλλαγών για το πρωτάθλημα του 2020 που ξεκινά στις 15 Μαρτίου. Εδώ το πρόγραμμα με τις ώρες εκκίνησης, εδώ ότι πρέπει να ξέρεις για το νέο πρωτάθλημα και τις αλλαγές, εδώ οι συνθέσεις των ομάδων για τη νέα σεζόν.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!