NEA

Η Land Rover ετοιμάζει ένα νέο βασικό SUV στις 30.000 ευρώ

Παρά τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η βρετανική εταιρία δημοσιεύματα την θέλουν να προχωρά σε ένα νέο μοντέλο.

Καιρό τώρα ακούμε για ένα baby-Defender και νέα δημοσιεύματα που έρχονται από το βρετανικό Autocar αναφέρουν πως η Land Rover εργάζεται πάνω σε μία νέα εκδοχή του Defender, με μικρότερο μεταξόνιο. Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως το νέο Land Rover θα μπορούσε να βασιστεί στη νέα πλατφόρμα αλουμινίου D10 με βασική προσθιοκίνητη έκδοση και προαιρετικά τετρακίνηση.

H οικογένεια των Land Rover έχει μεγαλώσει αρκετά τα τελευταία χρόνια, τόσο από την πλευρά του Range Rover όσο και από το Discovery. Έτσι, τo συγκεκριμένο SUV ίσως να μην χρησιμοποιεί το όνομα του Defender αλλά να ονομάζεται απλά Land Rover 80, και η τιμή του υπολογίζεται να ξεκινά στην Βρετανία από τα περίπου 30.000 ευρώ.

Πάντως, η Jaguar Land Rover αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα τα οποία θα επιβαρυνθούν με τα πρόστιμα από την ΕΕ μιας και έχει από τις χειρότερες επιδόσεις στο CO2. Από την άλλη η τεράστια πτώση των πωλήσεων στην Κίνα ταλανίζει το μέλλον της εταιρίας, ειδικά στην Ευρώπη όπου θα πρέπει οπωσδήποτε να λανσάρει ένα πιο εμπορικά πετυχημένο μοντέλο από την Jaguar i-Pace που δεν «τραβάει» σε πωλήσεις.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!