NEA

To Ford Bronco αποκαλύπτεται… και αναβάλλεται!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε δεν είναι επίσημες αλλά προέρχονται από σχετικές διαρροές στο διαδίκτυο και αφού η έκθεση της Νέας Υόρκης αναβλήθηκε εξαιτίας του κορωνοϊού.

Το Bronco είναι ένα πολύ σημαντικό SUV για την Ford που θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά στη βόρειό-αμερικανική αγορά και ενδεχομένως να το δούμε και σε ορισμένες αγορές της Ευρώπης. Η πρεμιέρα του ήταν για την έκθεση της Νέας Υόρκης (10-19 Απριλίου) η οποία αναβλήθηκε (για τις 28 Αυγούστου με 6 Σεπτεμβρίου) και μαζί και το λανσάρισμα του νέου Bronco.

Προς το παρόν βλέπουμε μερικές εικόνες που διέρρευσαν μέσα από το εργοστάσιο της εταιρίας (κάποιος θα βρει τον μπελά του) και όπως μπορούμε να δούμε πρόκειται για ένα μεγάλο SUV με κλασικό τετραγωνισμένο σχήμα. Όπως και το αρχέτυπο Bronco. Την προσοχή τραβά η μάσκα με το λογότυπο Bronco να απλώνεται μέχρι τους προβολείς.

Εδώ να πούμε πως το πεντάθυρο Bronco θα μπορεί να μετατρέπεται σε open-top με την Ford να έχει πατεντάρει μια αφαιρούμενη σκληρή οροφή ώστε να αντιμετωπίσει τον άμεσο αντίπαλό του, το Jeep Wrangler. Το πιο κοντό τρίπορτο Bronco θα έχει πιο σπορ χαρακτήρα και στήσιμο για ένα πιο νεανικό κοινό. Το νέο Ford Bronco αναμένεται να κοστίζει από περίπου 25.000 δολάρια στις ΗΠΑ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!