NEA

Η κυβέρνηση της Μεγάλης Βρετανίας μελετά την χρήση αναπνευστήρων στα εργοστάσια

Ελέω κορωναϊού ο πρωθυπουργός της χώρας θα συζητήσει με αυτοκινητοβιομηχανίες και τεχνικές εταιρείες τη δυνατότητα κατασκευής αναπνευστήρων στις γραμμές παραγωγής τους.

H Μεγάλη Βρετανία μπορεί να ακολουθεί άλλη προσέγγιση σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες σε ότι φορά την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως δεν προετοιμάζεται.

Μέχρι στιγμής έχουν προσεγγίσει τις Ford, Honda, JCB και Rolls Royce με την πρώτη να αντιδρά άμεσα λέγοντας πως «θέλουμε να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε στη δεδομένη κατάστασης και για την ώρα είμαστε σε συζητήσεις».

Την προθυμία της να βοηθήσεις εξέφρασε και η Toyota παρόλο που σε πρώτη φάση δεν υπήρχε επικοινωνία μαζί της. Φυσικά αν υπάρχει η δυνατότητα μετατροπής των γραμμών παραγωγής για την κατασκευή αναπνευστήρων το άλλο ζήτημα είναι η προμήθεια των απαιτούμενων εξαρτημάτων.

Σε αρκετούς πάντως το αίτημα αυτό της κυβέρνησης προς τους κατασκευαστές αυτοκινήτων θύμισε την παραγωγή των Spitfire κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου από αυτές.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!