ΑΓΩΝΕΣ

Προς αναβολή και το GP του Αζερμπαϊτζάν!

Αυτό θα είναι το όγδοο Grand Prix που αναβάλλεται από τα συνολικά 22 που περιλαμβάνει το καλεντάρι.

Τελικά το Μπακού (5-7 Ιουνίου) δεν θα είναι το πρώτο Grand Prix της χρονιάς αφού μέσα στην ημέρα θα ανακοινωθεί επίσημα και η αναβολή του από την FIA. Τα έξοδα για να διεξαχθεί ο αγώνας στην πόλη του Αζερμπαϊτζάν είναι πολύ μεγάλα για να ξεκινήσουν αφού δεν υπάρχει καμία εγγύηση για την διεξαγωγή του.

Έτσι, το επόμενο Grand Prix είναι του Καναδά, αλλά θεωρώ πως δύσκολα θα γίνει από την στιγμή που ακόμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες μάλλον θα ακυρωθούν. Μετά το Καναδά ακολουθούν τα GP της Ευρώπης (Γαλλία, Αυστρία, Βρετανία) που πιθανότατα δεν θα πραγματοποιηθούν.

Ο λόγος είναι πολύ απλός αφού ενάντια στον κορωνοϊό και μέχρι να κυκλοφορήσει το εμβόλιο ο άνθρωπος έχει μόνο ένα όπλο: τα προληπτικά μέτρα και την καραντίνα. Έτσι, είναι πολύ πιθανό το πρωτάθλημα να ξεκινήσει από το καλοκαίρι και μετά όπως και όλες οι άλλες διοργανώσεις. Αν όλα πάνε καλά, αν έχει καταλαγιάσει η πανδημία και αν έχει βρεθεί εμβόλιο. Για την ώρα, μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς!

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!