NEA

Θα αγοράζατε μία ηλεκτρική Alfa Romeo Giulia GTe;

Η μετατροπή κλασικών αυτοκινήτων σε ηλεκτρικά είναι κάτι που θα βλέπουμε να συμβαίνει όλο και πιο συχνά.

Η Totem Automobili πήρε μια παλιά Giulia και αφού την «ξεντέρισε» της κόλλησε και την διακριτική ονομασία Alfa Romeo GTelectric. Της οποίας η μέγιστη ισχύς φτάνει τους 518 ίππους και η ροπή τα 940 Nm με το 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνεται σε μόλις 3,4 δευτερόλεπτα. Περίπου τα μισά από το συμβατικό μοντέλο.

Το ηλεκτρικό μοτέρ συνδυάζεται με μια υγρόψυκτη μπαταρία λιθίου 50,4 kWh η οποία ζυγίζει 350 κιλά. Η μέγιστη εκτιμώμενη αυτονομία φτάνει τα 320 χιλιόμετρα, ενώ φυσικά και υποστηρίζεται ταχυφόρτιση. Και μπορεί την βάση να αποτελεί μια κλασική Alfa Romeo Giulia GT Junior, αλλά στην πραγματικότητα έχει διατηρηθεί μόνο το 10% του ορίτζιναλ σασί με εκτενέστερη χρήση αλουμινίου και αμάξωμα από φουλ κάρμπον.

Η Totem Automobili ήταν να παρουσιάσει την Giulia GTelectric στο αναβληθέν Goodwood of Festival και για αυτό θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο παραπάνω για περισσότερες πληροφορίες. Τουλάχιστον για όσους ενδιαφέρονται για μια ηλεκτρική κλασική Giulia.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Electric power ⚡️ #totemautomobili #gta #gtelectric #gtam #goodwood #craftedbyhand #madeinitaly

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Totem Automobili (@totem.automobili) στις

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!