ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ένα απίστευτο «Need For Speed» στον πραγματικό κόσμο [vid]

Μία παρέα Ρώσων είχαν την φαεινή ιδέα να προσπαθήσουν να αναπαραστήσουν το παιχνίδι σε πραγματικές συνθήκες, σε δημόσιους δρόμους με αληθινά αυτοκίνητα.

To «Need For Speed» δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και πιο καλοδουλεμένους τίτλους video game με εκατομμύρια φίλους σε όλο τον κόσμο. Για το σκοπό αυτό μαζεύτηκαν διάφορα μοντέλα όπως η πρωταγωνίστρια BMW M3 GTR και μερικά ακόμα όπως Toyota Supra, Porsche Cayman, Mazda RX-8, Lancer Evolution VIII, Ford Mustang GT, Volkswagen Golf GTI.

Οι εμπνευστές της όλης ιστορίας είχαν αρκετό κέφι και επιδεξιότητα στα γυρίσματα και το μοντάζ με αποτέλεσμα η τελική εικόνα να είναι αρκετά πειστική και να θυμίζει πολύ το video game. Πατήστε το play και απολαύστε την εφευρετικότητά τους, έστω και αν κάποια τρικ (όπως η επιτάχυνση του video για την αίσθηση της ταχύτητας) είναι «πειραγμένα» καθώς όλα αυτά τραβήχτηκαν σε δημόσιους δρόμους με κανονική κυκλοφορία.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!