NEA

Η Xiaomi θα πουλά και ηλεκτρικά σκούτερ!

Η κινεζική εταιρία ετοιμάζεται να λανσάρει από το τέλος της χρονιάς δύο ηλεκτρικά scooter με τιμή εκκίνησης περίπου από 500 ευρώ!

Από τα smartphones και τα smartwatches στα smart-scooters; Γιατί όχι, αφού η Xiaomi αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρονικών σε όλο τον κόσμο ξεκινώντας από τα smartphones και κατασκευάζοντας πλέον ότι ηλεκτρονικό μπορεί να φανταστεί κανείς. Μάλιστα η Xiaomi δεν θέλει να χάσει το πέρασμα στην μελλοντική ατομική κινητικότητα και για αυτό ανακοίνωσε δύο ηλεκτρικά σκούτερ.

Πρόκειται για δύο νέα προϊόντα της σειράς 70mai. Το βασικό σκούτερ είναι το A1 και θα έχει αυτονομία 60 χιλιόμετρα, ενώ το A1 Pro με την μεγαλύτερη μπαταρία θα μπορεί να κινήσει το χρήστη του έως 70 χιλιόμετρα με μια φόρτιση. Για λόγους ασφαλείας η τελική ταχύτητα περιορίζεται στα 25 χλμ./ώρα (για όσους σκέπτονται το «τσιπάρισμα»).

Η Xiaomi τονίζει πως τα σκούτερ της είναι ιδιαίτερα πρακτικά και φυσικά προσφέρουν πλήρη συνδεσιμότητα μέσω μιας οθόνης αφής 6,86’’ με υποστήριξη φωνητικών εντολών, εφαρμογών (apps), κάμερας HD, συστήματος πλοήγησης κ.α. Ενδιαφέρον, δε νομίζετε;

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!