NEA

Alfa Romeo: Τέλος η Giulietta, έρχεται η Tonale!

Μέχρι το τέλος του χρόνου η παραγωγή της Giulietta θα τερματιστεί και στην θέση της θα περάσει η Tonale.

Ακόμη και αν το ντιζάιν της καταφέρνει να κρύβει την ηλικία της, η Giulietta είναι ένα από τα πιο υπερήλικα hatchbacks που κυκλοφορούν στην Ευρώπη. Το λανσάρισμά της έγινε το 2010 και με μεγάλη επιτυχία αφού οι πωλήσεις ένα χρόνο αργότερα έφτασαν τον ετήσιο αριθμό των 78.911 Giulietta. Ωστόσο, το αγοραστικό ενδιαφέρον έχει λογικά μειωθεί και το 2019 οι πωλήσεις έπεσαν στις 15.690 αυτοκίνητα.

Λογικό είναι στο τέλος του χρόνου η Giulietta να συμπληρώνει τον κύκλο της και στην θέση της δεν θα υπάρξει ένα αντίστοιχο μοντέλο αλλά η Tonale. Η οποία θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη του Compass (για να δούμε αν θα υπάρξει και μικρότερο SUV στην θέση της MiTo). Καιρό τώρα γνωρίζαμε την είδηση αλλά έρχεται και ο product manager της εταιρίας Fabio Migliavacca να μας το επιβεβαιώσει.

Μάλιστα ο Migliavacca έσπευσε να καθησυχάσει όσους φοβούνται το αυξημένο ύψος ενός SUV ότι η Tonale θα είναι ένα αυτοκίνητο με δυναμικά οδηγικά χαρακτηριστικά. Την Tonale σας την έχουμε ήδη αποκαλύψει και η παραγωγή της θα ξεκινήσει το αργότερο στις αρχές του 2021. Μάλιστα θα είναι και το πρώτο plug-in υβριδικό με τα σήματα της Alfa Romeo.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!