ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Δείτε ένα τρομερό ατύχημα σε καταδίωξη στις ΗΠΑ [vid]

Mία απίστευτη κατάληξη είχε το κυνηγητό ενός KIA Soul με την Αστυνομία του Mίσιγκαν στις ΗΠΑ.

Η καταδίωξη αυτή υποστηρίχθηκε και από εναέρια μέσα, τα οποία κατέγραφαν την πορεία του αυτοκινήτου και καθοδηγούσαν τις αστυνομικές δυνάμεις.Στο video βλέπουμε το τελικό στάδιο της καταδίωξης, όπου ο οδηγός του ΚΙΑ προσπαθεί να αποφύγει ένα μποτιλιάρισμα, και χάνει τον έλεγχο.

Στη συνέχεια ανεβαίνει στο κεντρικό διάζωμα και πέφτει με απίστευτη ορμή πάνω σε ένα δέντρο.Η δύναμη της σύγκρουσης είναι τρομακτική, με το αυτοκίνητο να διαλύεται. Όμως παρά την σφοδρότητα και την κατάσταση που έφθασε το αυτοκίνητο, οι δύο επιβαίνοντες κατάφεραν τελικά να βγουν ζωντανοί, αν και τραυματισμένοι.

Πέρα από το εντυπωσιακό της όλης καταδίωξης που θυμίζει ταινία, αυτό που έχει σημασία είναι το πόσο ασφαλή έχουν γίνει ακόμα και τα μικρά αυτοκίνητα, έτσι ώστε να καταφέρουν να επιζήσουν οι επιβάτες από μία τόσο τρομακτική σύγκρουση.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!